Zelmy, dé kapster van Haarlem

Over Zelmy

Ik ben Zelmy en ben dé kapster van Haarlem (telefoonnummer: 0651669793). Op 16 maart 2017 ben ik gestart als kapster bij Beauty Valentijn, dé schoonheidssalon van Haarlem. Het is mijn passie om mensen mooier te maken door ze een prachtig kapsel te geven. Een glimlach van een tevreden klant doet mij iedere keer weer beseffen dat ik een geweldig vak heb.

Al 17 jaar zit ik het kappersvak. Ik ben mijn carrière gestart bij Rob Peetoom. Daarna heb ik in verschillende salons gewerkt om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Inmiddels ben ik een ervaren allround kapster. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van diverse kapsels in verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast is snijden ook één van mijn specialisme.

Regelmatig volg ik cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen. Binnenkort ga ik naar Amerika om een cursus te volgen. (Op mijn to do list staat nog een cursus die ik graag wil gaan volgen in Amerika)

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse salons is het nu tijd om mijn vleugels uit te slaan. Toen ik de kans kreeg om in Beauty Valentijn als zelfstandig kapster te starten, heb ik deze kans direct gegrepen.

Mijn werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Dames en heren, van jong tot oud zijn van harte welkom bij Beauty Valentijn op de Paul Krugerstraat 37 te Haarlem.