Keratine behandeling

De keratine straightening behandeling van Beauty Valentijn verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine straightening behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair. Ervaar het zelf bij Beauty Valentijn!

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen/stijlen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling van Beauty Valentijn.

Hoe zwak je haar ook is, de lichaamseigen stof keratine herstelt je haar van binnenuit en maakt droog, krullend, pluizig en weerbarstig haar weer zacht en handelbaar. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit verbluffend.

Wat is een Keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die onder andere voorkomt in je nagels. Ook versterkt het je haren en zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Behandel en verzorg je je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in je haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylisten van Beauty Valentijn brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt tussen de 3 en 5 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar.

Onderga vandaag een keratine behandeling bij Beauty Valentijn!

Wil jij geen last meer hebben van pluizig en onhandelbaar haar. Verwen jezelf dan met een keratine straightening behandeling van Flair Hair Keratine. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.