Massages / Treatments

Beauty Valentijn is gespecialiseerd in verschillende massages. Naast cuppingmassage bied Beauty Valentijn ook rugmassages en ontspanningsmassages aan. 
 

Cupping Treatment 35 minuten

Dit is een behandelwijze uit de Oosterse geneeswijze dat al duizenden jaren bestaat. Cupping heeft een sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. De huid en het bindweefsel wordt door de cupping stevig gestimuleerd. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning. Na een cupping behandeling voelt u zich mentaal en fysiek een stuk beter! Bent u verlicht van de pijn en is de spierspanning afgenomen. Na de behandeling kunt u de dagen erop blauwe/ paarse vlekken zien. Deze nemen met de tijd af en verdwijnen.

€35,00

 

Bindweefselmassage

Wilt u meer huidverbetering, zijn fillers / botox nog een stap te ver voor u? Dan is bindweefselmassage misschien wel de behandeling voor u. Door diepe massage technieken word de doorbloeding gestimuleerd, een goede doorbloeding zorgt voor aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. We maken met bindweefselmassage verklevingen los in de huid, en zo komt ook de stofwisseling weer op gang. Bindweefselmassage verbeterd de conditie van de huid. Zo worden werkstoffen beter opgenomen, is er vermindering van lijntjes en rimpels en word de huid steviger door aanmaak van nieuwe collageen. 

*hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Met 1 behandeling heeft u al mooi resultaat, u kunt voor een extra booster ook een kuur inboeken van 5 behandelingen. Dit is 1 behandeling per week. 

*voor wie is de bindweefsel massage geschikt?

Voor iedereen die iets aan huidverbetering wilt doen, we passen de intensiteit van de massage aan per huidconditie.