Pedicure Treatment 

Bij Beauty Valentijn kan je bij ons ook terecht voor een pedicure behandeling. Of het nu gaat om het verzorgen van de voeten, of klachten zoals kalknagels, ingegroeide teennagels en likdoorns, hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden deze behandeling aan voor zowel mannen als vrouwen. Eventueel kunnen de nagels ook gelakt worden. Wij vragen je om de resten van je (gel)nagellak alvorens te verwijderen voordat je bij ons komt. Wij kunnen hier helaas geen extra tijd voor reserveren. 

45 minuten Pedicure Fresh Up

Heb je niet zoveel klachten aan de voeten, maar kom je graag langs om de voeten weer lekker een opfris beurt te geven? Boek dan de Fresh Up Voetverzorging. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het verzorgen van de nagels en nagelriemen, het weghalen van eelt en verdere ongemakken. Na de behandeling heb je weer zachte en verzorgde voeten!

€ 45,00

60 minuten Pedicure Verzorgend 

Deze pedicure behandeling is te boeken voor iemand die wat meer last heeft van ongemakken aan de voeten zoals ingegroeide teennagels, kalknagels, likdoorns of eelt. De nagels worden tijdens de behandeling geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspannende voetmassage. Wil je de nagels liever laten lakken? Dit kan ook. Na de behandeling kan je weer genieten van mooi uitziende en verzorgde voeten zonder ongemakken!

€ 60,00

75 min Pedicure Deluxe 

Voor extra aandacht kan je kiezen voor een Pedicure Deluxe. Je zult merken dat deze behandeling niet alleen voor de voeten ontspannend is maar voor het hele lichaam en geest. De behandeling bestaat niet alleen uit het knippen en verzorgen van de nagels, nagelriemen en verdere ongemakken maar we verzorgen hierbij ook de voeten met een heerlijke voetenscrub. Na de voetenscrub brengen we een verzorgende voetenmasker aan met als extra een paraffine voetenpakking. Je mag aan het einde van deze Luxe behandeling kiezen uit het lakken van de teennagels of een ontspannende voetmassage. 

€ 75,00

90 min Pedicure Gold 

Wil je je voeten op alle fronten in de watten leggen dan is de Pedicure Gold misschien iets voor jou! Verwen jezelf of iemand anders met ons meest uitgebreide en ontspannende voetbehandeling. De Treatment bestaat uit het knippen en verzorgen van de nagels en nagelriemen. Alle ongemakken worden verwijderd of behandeld aan de voet. We verzorgen de voeten met een scrub, een voetenpakking met paraffine voor extra zachte voeten en een uitgebreide voet-onderbeenmassage voor een diepe ontspanning. We sluiten de behandeling af met het lakken van de nagels. 

€ 87,50

Teennagels lakken 

Tip, neem je slippers mee!!! 

€ 15,00