Pedicure Treatment 

Bij Beauty Valentijn kan je bij ons ook terecht voor een pedicure behandeling. Of het nu gaat om het verzorgen van de voeten, of klachten zoals kalknagels, ingegroeide teennagels en likdoorns, hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden deze behandeling aan voor zowel mannen als vrouwen. Eventueel kunnen de nagels ook gelakt worden. Wij vragen je om de resten van je (gel)nagellak alvorens te verwijderen voordat je bij ons komt. Wij kunnen hier helaas geen extra tijd voor reserveren. 

45 minuten Standaard Voetverzorging

Heb je niet zoveel klachten aan de voeten, maar kom je graag langs om de voeten weer lekker een opfris beurt te geven? Boek dan de Standaard Voetverzorging. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het verzorgen van de nagels en nagelriemen, het weghalen van eelt en verdere ongemakken. Na de behandeling heb je weer zachte en verzorgde voeten!

€ 35,00

60 minuten Verzorgende Pedicure 

Deze pedicure behandeling is te boeken voor iemand die wat meer last heeft van ongemakken aan de voeten zoals ingegroeide teennagels, kalknagels, likdoorns of eelt. De nagels worden tijdens de behandeling geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspannende voetmassage. Wil je de nagels liever laten lakken? Dit kan ook. Na de behandeling kan je weer genieten van mooi uitziende en verzorgde voeten zonder ongemakken!

€ 45,00